Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Laos

Proprietate de vânzare în Laos

Laos este o țară din sud-estul Asiei traversată de râul Mekong și renumită pentru teritoriul stâncos, arhitectura colonială franceză, așezările tribale de pe dealuri și mănăstirile budiste. Vientiane este capitala și găzduiește monumentul acelui Luang, unde un relicvar conține ceea ce se crede a fi sternul lui Buddha. Se învecinează la nord cu China, la est cu Vietnamul, la sud cu Cambodgia, la vest cu Thailanda și la nord-vest cu Birmania.

Au fost multe schimbări în țară, multe dintre ele fiind pozitive. Investițiile externe îmbunătățesc vizibil nivelul de viață, iar guvernul înregistrează progrese în îmbunătățirea infrastructurii.

Prețurile proprietăților și costul vieții în Laos este foarte mic. Prețurile pentru apartamentele din Vientiane variază de la 1.000 USD la 4.000 USD pe metru pătrat.

Deși străinii nu au voie să dețină terenuri în Laos, numărul investitorilor străini din China, Vietnam și Thailanda a crescut constant în ultimii ani.

Oamenii din Laos reprezintă doar 40% din clienții interesați să cumpere proprietăți de vânzare în Laos, restul sunt străini, poate 20% chinezi, 10% coreeni, vietnamezi și occidentali.

Acum Vientiane și cele 12 zone economice se confruntă cu o frenezie a clădirii, susținută de creșterea economică a țării de treizeci de ani și o creștere a investițiilor străine.

Majoritatea clădirilor apar în zonele economice introduse de guvern pentru a atrage investitori locali și străini interesați să cumpere proprietăți de vânzare în Laos. De exemplu, în zona economică specială pe care LuangMarsch 18 turnuri de condominiu sunt în prezent în construcție. Alte două condominii de 45 de etaje sunt destinate construcției în zona economică specifică din Thakhek, ca parte a proiectului ThakhaekDreamworldCity.

Cererea de proprietăți de vânzare în Laos este de așteptat să crească în următorii câțiva ani, pe fondul creșterii economice puternice și a fluxului continuu de investiții străine directe în țară

  •  
    Mutarea la Laos. Expatriați și locuiți în Laos

        Există obiective care, a priori, sunt aruncate, deoarece sunt puțin cunoscute sau pur și simplu din cauza lipsei de informații adecvate. Suntem la Realigro aici pentru asta. După cum ați putea înțelege până acum, dorim mereu să oferim cititorilor noștri ocazia de a afla și de a găsi diferi ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 5177

DE VÂNZARE 3 camere, Laos, Vientiane Capital, Vientiane, center

189,204.60RON
DE VÂNZARE
3 camere

150 m²
An de finalizare: 2010. Preț: de la 36200 Euro. Metri pătrat: 36,2 la 150. Un adevărat paradis de 240 de stil diferit și studiouri, apartamente și pen...
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB